Partnerships met resultaat

Klanten doen beroep op Harmos voor complexe uitdagingen in diverse domeinen. Ontdek hier wat ze zelf vertellen over onze samenwerking.

In eerste instantie vroegen we Koen om Kunnig door te lichten n.a.v. (vertrouwens)problemen tussen de medewerkers en toenmalige directie. Hij voerde deze analyse heel discreet, consciëntieus en omvattend uit: een geslaagde ervaring voor de voltallige Raad van Bestuur.

Nadien vertrouwden we hem ook het noodzakelijke change traject toe. Als Algemeen Directeur a.i. tekende hij dit volledig uit en stond hij ook in voor de gefaseerde uitvoering. Ondanks de turbulente context en gevoeligheid voor verandering, werd Koen snel gezien als een interne medewerker die ‘klikte’ met onze bedrijfscultuur. Hij was de ideale sparringpartner en klankbord voor de Raad van Bestuur (en mezelf als voorzitter in het bijzonder). 

We doorliepen inmiddels verschillende fases van het change traject en werken nauw en in groot vertrouwen samen. Koen’s rol als bruggenbouwer en facilitator was essentieel: medewerkers binnen de organisatie hadden dit traject nooit kunnen leiden.

Zijn zorgvuldigheid, inzicht, empathie en expertise van groot belang voor jouw opdracht? Dan beveel ik Koen van harte aan.

Bruno Van Son, Voorzitter Raad van Bestuur Kunnig

Ik schakelde Harmos in toen Legerstock een zware crisis doormaakte. De interne organisatie liet te wensen over: ik draaide als zaakvoerder zelf mee aan het front, miste de juiste mensen rond mij, zat niet op één lijn met mijn medewerkers en zag hoe mijn business op een plafond botste. Ik voelde het potentieel en wilde Legerstock verder uitbouwen, maar het was duidelijk dat ik het over een andere boeg moest gooien. En dat ik hulp nodig had.

Koen durfde van bij de start zaken in vraag stellen en kwam met een sterk, onderbouwd antwoord op elke vraag. Ik twijfelde dan ook geen seconde om met hem samen te werken. Onze samenwerking was bijzonder constructief en ging breed:

  • Strategie: we namen de juiste beslissingen en vertaalden die naar een jaaractieplan.
  • HR-beleid: ik weet nu welke mensen ik zoek, hoe ik hen opleid en aan boord hou.
  • Koen bracht me als zaakvoerder de juiste skills bij, volgt die op en stuurt bij waar nodig.

Harmos bracht overzicht, structuur en duidelijkheid in onze organisatie. Het bleef niet bij advies, en mentoring: Koen implementeert/helpt mee. 

Het effect is duidelijk zichtbaar. De bedrijfsresultaten gaan erop vooruit, maar er is meer. Ik kreeg zuurstof, doe mijn job terug graag en merk hoe ik groei als mens. Legerstock groeit mee en er komen steeds nieuwe zaken naar boven die we dan samen aanpakken.

Wil je groeien en heb je ambitie? Dan is Koen je langetermijnpartner. Een resultaatgerichte nieuwdenker als hij kwam ik nog niet tegen.

Dominique De Gheest, zaakvoerder Legerstock 

Harmos kreeg een tijdelijke, maar urgente opdracht bij Dupont: we moesten enkele HR-zaken structureel aanpakken en er was geen ruimte voor een vaste aanwerving. Meer specifiek deden we beroep op Koen om nieuwe HR-processen te introduceren, deel te nemen aan de ondernemingsraad, CAO - onderhandelingen en sociale verkiezingen voor te bereiden en een performanter aanwervingssysteem op te zetten.

Onze projecten en organisatie zijn complex. Koen werkte zich goed in en boekte snel resultaten. Daarbij stelde hij regelmatig zaken in vraag en daagde ons uit om ze efficiënter aan te pakken. Alle directieleden zijn dan ook unaniem positief over zijn bijdrage aan onze organisatie.

Geert Florizoone, Plant Manager Dupont Brugge

Koen en ik maakten deel uit van het directiecomité bij Jules Destrooper. Ik leerde hem kennen als iemand met een glasheldere visie over waar hij met zijn opdracht naartoe wil, die complexe materie tot de essentie herleidt en zo duidelijk maakt aan alle stakeholders. 

Zijn brede expertise, zin voor synthese en sterke communicatievaardigheden maken hem tot een inspirerend voortrekker die anderen graag volgen. Hij motiveert medewerkers in alle omstandigheden en daagt hen uit om het beste van zichzelf te geven.

Koen bewaart steeds zijn helikopterview en verliest nooit het einddoel én de cijfers uit het oog. Alle acties en initiatieven helpen om de gestelde KPI’s te bereiken: hij is bijzonder resultaatgericht, met veel durf tot verandering. 

Staat je organisatie voor grote uitdagingen en is er nood aan verandering? Dan komen Koen’s persoonlijkheid en vaardigheden het best tot hun recht. Hij bekijkt zaken steeds zo anders dat je organisatie op een natuurlijke manier tot nieuwe inzichten komt. Op en top een professional en een bijzonder fijn mens!

Frederik Van Nuffel, Business Development Manager Boulangerie Bloch

Van alle mensen die ik zag passeren, ben jij de grootste strateeg. Je geeft consistent langetermijnadvies en -inzichten, daagt ons uit en helpt ons implementeren. Een voorbeeld? Het project van rolbeschrijvingen dat over meerdere jaren loopt en waarin we al mooie stappen hebben gezet. 

Toen ik zelf op een schakelpunt in mijn loopbaan stond, hielp jij me groeien als mens en professional door me oprecht, no-nonsense maar niet-confronterend te challengen.

Intussen werken we al lang en intensief samen in diverse rollen. We zien jou niet als loutere dienstverlener: je formuleert gemeenschappelijke doelen, denkt op lange termijn en keert terug, dat is je natuur. Wat je zegt en doet biedt toegevoegde waarde voor iedereen in de organisatie, van operator tot site leader. 

Wat we zo in jou waarderen? Je doordachte, grondige en heel discrete aanpak. Die geeft ons bijzonder veel vertrouwen.

anoniem
Maak een afspraak

Ook interesse in een partnership?

Geef Koen een seintje voor een vrijblijvend gesprek. Hij luistert naar waar je nu staat en waar je naartoe wil. En hij denkt alvast graag met jou mee.

Bel +32 489 777 444 of