Kom bij ons team

Ben jij een zelfstandig expert met minstens 15 jaar ervaring in het begeleiden van change in een leidinggevende functie? Wil je samen unieke, duurzame oplossingen bieden voor uitdagingen van klanten en bijleren van elkaar? Lees dan zeker verder.

Tussen strategie en mensen

Ik begon als zelfstandige in 2010, met focus op transformatie bij KMO’s en corporate bedrijven. Hoe zij resultaten bereiken voor elk van hun stakeholders en zichzelf voortdurend heruitvinden om waarde te creëren voor hun klanten? Dat boeit me mateloos. Van bij de start al dans ik op de koord tussen strategie en mensen:

 • Bedrijven willen een nieuwe richting inslaan, maar hun mensen willen/kunnen niet mee.
 • Verandering faalt omdat systemen en processen de implementatie blokkeren.
 • Bedrijfsleiders merken dat er zand in de motor van hun organisatie zit.
 • Ze worstelen met het vinden en behouden van de juiste medewerkers.

Partners gezocht

Uitdagingen genoeg dus. En alleen is maar alleen. 

Daarom zoek ik zelfstandige partners. Dwarsdenkers. Verbinders. Uitdagers

Waarom? Om samen unieke, duurzame oplossingen te bieden voor uitdagingen van klanten. Om meer slagkracht in te zetten bij complexere transformaties, als waardig alternatief voor de klassieke consultancybureaus. Om bij te leren van elkaar, nog meer te genieten van ons werk en samen het verschil te maken

Het doel? Een complementair team van been there, done that specialisten dat samen met mensen duurzame resultaten boekt. Met focus op strategie, mensen én uitvoering.

Herken jij je hierin?

 • Je hebt minstens 15 jaar ervaring in het begeleiden van change in een leidinggevende functie. Strategisch, budgettair, organisatorisch projectmanagement? 
 • Bij strategische oefeningen besliste je mee over de focus op activiteiten en stakeholders. Het doel: een heldere waardenpropositie, die je nadien mee hielp implementeren.
 • Je hebt al gewerkt in/voor KMO’s en corporate bedrijven en spreekt vlot de taal van een bedrijfsleider/manager. En die van de werkvloer, natuurlijk.
 • Je slaat de brug tussen diverse departementen en kijkt verder dan klassieke hokjes als HR, marketing-sales, operations, finance enz.
 • Levenslang leren is een tweede natuur voor jou. Je hebt door dat kennis vermeerdert als je ze deelt, zowel bij klanten als bij partners.
 • Je bent oprecht en staat voor waar je in gelooft, ook als dat botst met taboes. Je zegt wat je doet en doet wat je zegt.
 • Je bent betrokken en resultaatgericht. Door je focus op hun objectieven en je aandacht voor hun mensen zien ze jou als één van hen.
 • Je bent vlot tweetalig (NL/EN) zodat je niet door de mand valt bij Engelstalige meetings met onze corporate klanten.
 • Meten is weten, niet meten is zweten. Je adviezen zijn onderbouwd en je hebt voeling met business en finance. Je meet resultaten en stuurt gericht bij.

Dit hebben we jou te bieden:

Inspirerende community

We werken niet enkel samen aan opdrachten, maar komen geregeld samen om elkaar te inspireren en te versterken.

Multidisciplinaire focus

We durven elkaar uitdagen en introduceren elkaar bij klanten waar dat relevant is en het de klant extra meerwaarde biedt.

Steeds boeiende uitdagingen

Samen gaan we voor complexe opdrachten met meer impact bij klanten die onze visie delen en onze expertise vertrouwen.

Beste van twee werelden

Bij ons behoud je je onafhankelijkheid en pluk je de vruchten van onze samenwerking. Win-win.

Maak een afspraak

Interesse in een partnership?

Geef me een seintje voor een vrijblijvend gesprek. We verkennen samen wat we elkaar te bieden hebben en wat we van elkaar verwachten. Is er een match? Dan kijken we verder.

Bel +32 489 777 444 of